E-handel & Webbshop

E-handel och Webbshop

Vill du snabbt och enkelt nå ut i hela Sverige via e-handel med dina produkter? Vi hjälper dig gärna att komma igång med en webbshop!

Vi använder anpassade open source-lösningar (läs merNytt fönster) från flertalet färdiga e-handelsprogram som t.ex. MagentoNytt fönster, Quick.CartNytt fönster och PrestashopNytt fönster. Beroende på e-handelplatsens omfattning och skalbarhet, finns alla dessa tre lösningar som alternativ.

Sälja på Internet via Webbshop & E-handel

På Internet är det lättast att sälja specialprodukter - och lite mer unika och udda varor. Att börja sälja redan etablerade varor som t.ex. DVD-filmer eller kläder går visserligen - men det kan bli mycket långa och kostsamma investeringar. Men turligt nog finns det hela tiden behov av de flesta produkter vi känner till.

Billig E-handel & Webbshop

Det behöver inte bli dyrt, utan faktiskt billigt med en helt egen webbshop. Vi kan faktiskt leverera färdiga lösningar för endast 4 995:- exkl moms. Utöver detta tillkommer endast kostnader för webbhotell och årlig domänkostnad. Fördelarna är många, men den kanske främsta är att du kan prova under t.ex. två år, för att sedan utvärdera om detta passar ditt företag och dina produkter. Inga andra kostnader eller avgifter tillkommer.

Webbshopar och referenser

Här kommer vi att presentera tidigare framgångsrika e-handelsplatser och webbshoppar.

Ännu enklare lösning med kommissionshandel

Vill ni inte jobba med det dagliga arbetet med era produkter i webbutiken, slippa ta produktbilder och andra tidskrävande uppgifter - kan vi erbjuda kommissionshandel. Vi skapar en e-handelsplats och säljer dina produkter åt dig - vi fungerar som en säljare, som köper dina produkter av dig. Det enda du gör, är att ta upp ordrar från oss - och sedan skicka ut varorna direkt till kunden. Du fakturerar sedan alla sändningar och produkter direkt till oss.