Om Alldo IT

Om Alldo IT

Alldo IT som är en del av Alldo Group Sweden AB, är ett litet företag med lång kompetens inom IT-området. Våra erfareneheter finns in IT-drift och hårdvara, Internet, nätverk och kommunikation.

Verksamhetens grenar

Då vi har många kunskapsområden och samarbetsparners, jobbar vi inom flera olika brancher. Den största grenen handlar om konstnärsmaterial, där vi tillverkar och säljer målardukar och kilramar. Mer information om detta hittar du på www.alldogroup.se (nytt fönster). Utöver detta är vi ju också verksamma inom IT.

Kunskapsområden

Vi jobbar inom flera grenar av IT-området, där de vanligaste är PHP, MySQL, HTML, Java Script, CSS, Windows Server, Free BSD, MSSQL, och Linux-varianter. Inom hårdvara är det PC-datorer och PC-servrar av alla märken samt all förekommande kringutrustning som t.ex. skrivare, router, switchar med mera.

Vision och mål

Vår vision och vårt mål har hela tiden att förenkla för våra kunder, samt påvisa att modern teknik och Internet skapar ett mervärde - för våra kunder. Att vem som helst, oavsett storlek på företag, ska kunna visa upp sin bästa sida mot Internet och den svenska marknaden. Allt till mycket bra priser.